Проучване на бавния дизайн на дома

Проучване на бавния дизайн на дома

Какво е бавния дизайн на дома? По закон, това е принципът на забавяне при проектирането на жилища и пространства, които са устойчиви, практични и функционални. Бавното друсане на дома започва през 2006 г., след като Джон Браун, Матю Север и Карина ван Олм искат да създадат критичен отговор на лошите практики за дизайн, които проникват в масовото жилищно строителство. Нашето намерение е да се застъпваме за по-внимателен подход към жилищния дизайн, който подобрява качеството на нашето ежедневие и намалява нашето въздействие върху околната среда.

Бавният дизайн на дома се стреми към по-спокоен и интуитивен подход към жилищния дизайн. Концепцията е да се използват добре обмислени принципи за проектиране, за да се създадат по-малки жилища, които ще бъдат едновременно екологично устойчиви и точно в смисъл на изградени да издържат. Моля, посетете шкаф за пералня за по-подробна информация. Практиката включва и ремонт на съществуващи, подходящо оразмерени по-големи жилища, които се нуждаят от актуализиране.

Браун казва в интервю за Чикаго Трибюн, че бавният дом е разумно оразмерен и щателно проектиран да поддържа обитателите му. Може да има запис, в който членовете на семейството могат лесно да свалят ботушите си, да скриват ключовете си и да си съхраняват раниците, посрещането на Нова година. Тя допустимо да има жизнено пространство, което насърчава хората да говорят или четат, обаче не прос

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""